Rulada cu cascaval si sunca

Pentru aluat:
  • 4 linguri faina
  • 4 oua
  • 4 linguri lapte
  • 1 praf de sare
Pentru umplutura:
  • 250 g cascaval
  • 60 g masline fara samburi
  • 1 gogosar murat
  • 4 felii de sunca
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri maioneza
  • sare
  • piper
Preparare:
  1. Cu ajutorul ingredientelor de mai sus prepari un aluat, amestecand galbenusurile cu faina, laptele si praful de sare.
  2. Cu mixerul bati albusurile spuma tare cu un praf de sare si incorporezi peste amestecul de galbenusuri, amestecand cu ajutorul unei linguri de lemn.
  3. Adaugi compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  4. Coci la foc potrivit circa 15 min.
  5. Intre timp, tai cubulete mici sunca, maslinele, gogosarul si treci pe razatoare cascavalul.
  6. Le amesteci cu maioneza si adaugi sare si piper dupa gust.
  7. Iei blatul din cuptor si, cand este doar putin caldut; il ungi cu smantana, presari cascaval ras, adaugi restul ingredientelor si rulezi strans.
  8. Se lasa la frigider doua ore si tai felii in momentul servirii.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes