Banane caramelizate

Iti trebuie:

  • 4 banane
  • 100 g zahar
  • 200 ml ulei
  • 4 linguri faina.
Pregatesti asa:
  1. Amestecati 3 linguri faina cu apa.
  2. Bananele taiate in bucati de 2 cm tavaliti-le prin faina ramasa, apoi prin faina dizolvata in apa.
  3. Prajiti-le in ulei incins pana se auresc, apoi scurgeti-le de ulei.
  4. Caramelizati 3 linguri de zahar, in zaharul caramelizat puneti bananele prajite si scoateti-le repede, apoi treceti-le printr-un vas cu apa rece.
  5. Serviti-le presarate cu zaharul ramas.
  6. La fel se pot carameliza pere, mere sau prune.
Portii: 4 portii
Pregatire: 30 minute

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes