skip to main |
skip to sidebar
Rulouri de sunca pane umplute cu rosii
Pentru aluat:
- 1 ceasca lapte
- 100-150 g faina
- 1 ou
- 4 linguri ulei
- sare
Pentru umplutura iti trebuie:
- 250 g rosii
- 80 g unt
- 100 g faina
- 3 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 200 g cascaval
- 1 ou
- 8 felii de sunca
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Oul se amesteca cu laptele, faina, 3 linguri ulei si un praf de sare si omogenizezi pana cand obtii un aluat de consistenta aluatului pentru clatite.
- Il lasi sa stea deoparte timp de 5 min.
- Speli rosiile, le decojesti si le tai marunt.
- Intr- o tigaie pui 2 linguri ulei in care prajesti feliile de sunca, trecute prin aluatul de clatite.
- Toci marunt rosiile si ceapa, apoi calesti ceapa in 50 g unt.
- Adaugi rosiile si le lasi sa fiarba cu putina apa, pana scade.
- Untul tamas il amesteci cu faina si pui peste rosii.
- Pui si putina sare, piper si usturoi, dupa gust.
- Apoi ungi sunca cu compozitia de tomate, apoi rulezi.
- Cascavalul il dai pe razatoare si amesteci cu oul.
- Pui rulourile de sunca intr-o tava, torni cascavalul deasupra si dai tava la cuptor, incins in prealabil.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu