Ingrediente:
- 400 g aluat foietaj
- 400 g piept de pui
- 350 g ciuperci
- 1/2 ardei gras
- 100 g cascaval
- 1 ou
- sare
- piper
- mac
- Intinzi foitajul si il lasi la dezghetat.
- In acest timp, fierbi pieptul de pui, dupa care il tai in fasii mici.
- Ciupercile crude si ardeiul gras le tai fideluta, iar cascavalul il dai prin razatoare, apoi toata aceasta umplutura o amesteci cu sare si piper, dupa gust.
- Foitajul, il crestezi la margini in fasii de 2 cm, exact ca un bradut.
- Pui umplutura in mijlocul foitajului, pe lung, iar fasiile le impletesti, pentru a arata ca un spic.
- Spicul rezultat il ungi cu oul batut si presari mac, il pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe care o dai la cuptor pentru 20 de minute, la foc domol.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu