- 100 g orez
- 4-5 linguri de nuca macinata
- 2 linguri de miere
- 200 ml apa fierbinte in care a fiert orezul
- 1 plic zahar vanilat
- un praf de sare
- Alegi si speli orezul pe care il pui sa fiarba in apa cu putina sare.
- Dupa ce a fiert bine, il strecori si nu arunci apa in care a fiert.
- Lasi orezul sa se raceasca si apoi il mixezi cu nuca si un pic de zeama in care a fiert orezul.
- Apoi adaugi zaharul vanilat, mierea si la final subtiezi cu restul de zeama.
- Il servesti strecurat.
Pregatire: 30 minute
Bucatarul te invata:
- Daca suferi de diabet ai grija, caci nucile au 10% glucide, iar orezul fiert are 20% glucide.
- Nu uita sa cantaresti alimentele si sa le scazi din ratia zilnica de glucide permise.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu