Freci drojdia cu o lingura de zahar, sare si putin lapte.
Adaugi restul de zahar si jumatate din cantitatea de unt topit in laptele caldut, amesteci, adaugi ouale, maiaua si faina si faci un aluat mai tare.
Adaugi restul de unt si lasi 30 de minute la dospit.
Freci zaharul cu oul, adaugi laptele si asezi pe aburi, amestecand pana ajunge la punctul de fierbere.
Iei vasul de pe foc si lasi la racit.
Separat bati untul spuma, adaugi compozitia preparata si amesteci pana devine o crema.
La sfarsit adaugi pudra de cacao si romul.
Faci un rulou de aluat, tai bucati mici din care modelezi bilute si le turtesti cu capatul sucitorului.
Umpli adancitura cu crema de ciocolata, acoperi bine cu aluat, refacand bilutele, si le prajesti in baie de ulei incins.
Scoti gogosile cu spumiera pe un prosop absorbant pentru a inlatura excesul de grasime, le pudrezi cu zahar aromatizat cu vanilie si le servesti calde sau reci.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu