Ingrediente:
- faina cat cuprinde
- 500 g iaurt
- 2 oua
- 1/2 pachet drojdie
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- sare
- zahar
- coaja de la o lamaie rasa
- ulei (circa 200 ml).
- Se pun toate ingredientele intr-un castron (inclusiv faina cat cuprinde, sa iasa un aluat bun de intins), mai putin bicarbonatul de sodiu si uleiul.
- Se dizolva bicarbonatul in putina zeama de lamaie.
- Apoi se framanta totul si, la sfarsit, mai framanti cu ulei.
- Nu se lasa aluatul la dospit, intinzi apoi o foaie de 1 mm si tai patrate.
- In Fiecare patrat faci o taietura in mijloc, apoi iei doua colturi opuse si le introduci prin taietura facuta.
- Se prajesc gogoselele in ulei incins.
- La final le scurgi bine de ulei si le presari cu zahar pudra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu