Gogosele cu iaurt

Ingrediente:

  • faina cat cuprinde
  • 500 g iaurt
  • 2 oua
  • 1/2 pachet drojdie
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare
  • zahar
  • coaja de la o lamaie rasa
  • ulei (circa 200 ml).
Mod Preparare:
  1. Se pun toate ingredientele intr-un castron (inclusiv faina cat cuprinde, sa iasa un aluat bun de intins), mai putin bicarbonatul de sodiu si uleiul.
  2. Se dizolva bicarbonatul in putina zeama de lamaie.
  3. Apoi se framanta totul si, la sfarsit, mai framanti cu ulei.
  4. Nu se lasa aluatul la dospit, intinzi apoi o foaie de 1 mm si tai patrate.
  5. In Fiecare patrat faci o taietura in mijloc, apoi iei doua colturi opuse si le introduci prin taietura facuta.
  6. Se prajesc gogoselele in ulei incins.
  7. La final le scurgi bine de ulei si le presari cu zahar pudra.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes