Iti trebuie:
- 750 g branza de vaci
- 5 oua
- 8 linguri cu zahar
- 250 g smantana
- 3 linguri cu lapte praf
- 3 linguri cu faina de grau
- 100 g unt
- 150 g stafide
- esenta de rom
- coaja de lamaie
- sare.
- Branza se scurge bine de zer, o zdrobesti bine cu furculita si adaugi 1 lingurita de sare.
- Dupa care galbenusurile le bati cu zaharul pana acesta se topeste, apoi le adaugi in compozitia de branza.
- Apoi adaugi laptele praf, smantana, untul topit, aromele, faina, jumatate din stafide.
- La final, adaugi albusurile batute spuma si omogenizezi compozitia.
- Apoi ungi o tava rotunda cu margarina si o tapetezi cu faina, pui toata compozitia, nivelezi, iar deasupra pui restul de stafide.
- Dupa care se da la copt, la foc moderat pentru 30-35 minute.
- Dupa ce se raceste, o rastorni pe un platou si o portionezi.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu