Desert cu branza de vaci

Iti trebuie:

  • 750 g branza de vaci
  • 5 oua
  • 8 linguri cu zahar
  • 250 g smantana
  • 3 linguri cu lapte praf
  • 3 linguri cu faina de grau   
  • 100 g unt
  • 150 g stafide
  • esenta de rom   
  • coaja de lamaie
  • sare.   
Pregatesti asa:
  1. Branza se scurge bine de zer, o zdrobesti bine cu furculita si adaugi 1 lingurita de sare.
  2. Dupa care galbenusurile le bati cu zaharul pana acesta se topeste, apoi le adaugi in compozitia de branza.
  3. Apoi adaugi laptele praf, smantana, untul topit, aromele, faina, jumatate din stafide.
  4. La final, adaugi albusurile batute spuma si omogenizezi compozitia.
  5. Apoi ungi o tava rotunda cu margarina si o tapetezi cu faina, pui toata compozitia, nivelezi, iar deasupra pui restul de stafide.
  6. Dupa care se da la copt, la foc moderat pentru 30-35 minute.
  7. Dupa ce se raceste, o rastorni pe un platou si o portionezi.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes