Ingrediente:
- 1 kg biscuiti
- 250 g miez de nuca
- 2 linguri de stafide
- 2 linguri de cacao
- 200 g margarina
- 2 linguri de zahar pudra
- un varf de cutit de scortisoara macinata
- 500 g rahat cu cacao.
- Se marunteste miezul de nuca, iar zaharul pudra se dizolva in putina apa.
- Se taie rahatul in bucatele mici, iar margarina se freaca spuma.
- Apoi se pun toate ingredientele de mai sus intr-un vas si se amesteca pana la omogenizare, cu o lingura de lemn.
- Se adauga apoi biscuitii, stafidele si praful de cacao, amestecandu-se bine.
- Compozitia se asaza pe o hartie de tip pergament, umezita in prealabil, care se ruleaza si se strange la capete, ca un salam.
- Se tine in frigider pana a doua zi.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu