Desert cu frisca si fistic

Ingrediente:

  • 300 g iaurt
  • 400 g frisca
  • 100 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 50 g nuca de cocos
  • 50 g fistic
  • 1 esenta de fistic.
Mod preparare:
  1. Amesteci laptele cu nuca de cocos si zaharul si fierbi totul pe foc mic pana cand se ingroasa putin.
  2. Lasi sa se raceasca, apoi adaugi iaurtul, frisca batuta si esenta de fistic.
  3. Maruntesti fisticul crud, il adaugi in crema de cocos si omogenizezi.
  4. Pui crema intr-o forma si o dai la frigider pentru 10 ore.
  5. Servesti inghetata in cupe speciale si decorezi cu fistic maruntit sau frisca, dupa preferinte.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes