Fursecuri cu cereale

Iti trebuie:

  • 250 faina de grau
  • 250 fulgi de ovaz
  • 100 g faina de soia
  • 100 g nuca de cocos
  • un praf de sare
  • 2 lingurite nucsoara
  • 150 g stafide
  • 2 linguri rom
  • 200 g nuca macinata
  • 150 g miere
  • 50 g drojdie
  • 3 mere
Pregatesti asa:
  1. Incalzesti o cana de apa, o amesteci cu romul si pui stafidele la inmuiat.
  2. Amesteci drojdia cu 1 lingurita de miere, 1 lingura faina si 150 ml apa calduta.
  3. Lasi maiaua sa creasca la cald, timp de 20 de minute intr-un loc caldut.
  4. Cand aceasta a crescut adaugi faina de grau, ovaz, faina de soia, nuca de cocos, nucsoara, stafidele scurse bine de apa, nuca macinata, restul de miere si merele date pe razatoare si scurse bine de zeama.
  5. Cand ai obtinut un aluat potrivit de tare, iei cate 1 lingura de compozitie si, cu mana umeda, modelezi mici sfere pe care le asezi intr-o tava presarata cu hartie de copt.
  6. Pui fursecurile la copt in cuptorul preincalzit pentru circa 25 de minute, la foc mediu.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes