Iti trebuie:
- 400 g faina
- 150 g zahar pudra
- 125 g unt
- 1 lingura smantana
- 1 ou
- 1 pliculet praf de copt
- 250 g nuca macinata
- gem de caise
- Freci untul moale cu 80 g zahar, apoi adaugi oul, smantana si praful de copt pe care l-ai stins in doua linguri zeama de lamaie.
- Adaugi faina treptat si amesteci pana ce se omogenizeaza.
- Intinzi o foaie si o pui in tava tapetata cu hartie de copt.
- Ungi cu un strat subtire de gem, presari nuca macinata mare si amestecata cu doua linguri cu zahar.
- Dai la cuptorul incins, la foc potrivit, timp de 25-30 de minute.
- Scoti fursecurile si presari restul de zahar.
- Cand s-a racorit, pune pe fund de lemn si tai cu forma dorita.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu