Fursecuri cu nuca si gem de caise

Iti trebuie:

  • 400 g faina
  • 150 g zahar pudra
  • 125 g unt
  • 1 lingura smantana
  • 1 ou
  • 1 pliculet praf de copt
  • 250 g nuca macinata
  • gem de caise
Pregatesti asa:
  1. Freci untul moale cu 80 g zahar, apoi adaugi oul, smantana si praful de copt pe care l-ai stins in doua linguri zeama de lamaie.
  2. Adaugi faina treptat si amesteci pana ce se omogenizeaza.
  3. Intinzi o foaie si o pui in tava tapetata cu hartie de copt.
  4. Ungi cu un strat subtire de gem, presari nuca macinata mare si amestecata cu doua linguri cu zahar.
  5. Dai la cuptorul incins, la foc potrivit, timp de 25-30 de minute.
  6. Scoti fursecurile si presari restul de zahar.
  7. Cand s-a racorit, pune pe fund de lemn si tai cu forma dorita.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes