Fursecuri cu vanilie si lamaie

Iti trebuie:

  • 100 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 250 g faina
  • 10 linguri unt
  • 3-4 linguri lapte batut
  • 2 lingurite coaja de lamaie
  • 40 g zahar pudra
  • 2 linguri cu suc de lamaie
  • un praf de sare
Pregatestia asa:
  1. Freci untul moale cu zaharul pana cand obtii o spuma consistenta.
  2. Adaugi peste spuma de unt galbenusurile de ou si vanilia.
  3. Adaugi un praf de sare, faina, laptele batut, coaja rasa de lamaie si framanti pana cand obtii un aluat omogen si consistent.
  4. Infoliaza-l si pune-l la frigider o jumatate de ora.
  5. Dai forma dorita fursecurilor si le asezi in tava tapetata cu hartie de copt.
  6. Le dai in cuptorul incins 12-15 minute, pana ce devin crocante.
  7. Amesteci zaharul pudra cu sucul de lamaie si ungi fursecurile imediat ce le-ai scos din cuptor.
  8. Lasa-le 10-15 minute ca sa se usuce si asaza-le pe un platou.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes