skip to main |
skip to sidebar
Fursecuri cu vanilie si lamaie
Iti trebuie:
- 100 g zahar
- 2 galbenusuri
- 1/2 lingurita vanilie
- 250 g faina
- 10 linguri unt
- 3-4 linguri lapte batut
- 2 lingurite coaja de lamaie
- 40 g zahar pudra
- 2 linguri cu suc de lamaie
- un praf de sare
Pregatestia asa:
- Freci untul moale cu zaharul pana cand obtii o spuma consistenta.
- Adaugi peste spuma de unt galbenusurile de ou si vanilia.
- Adaugi un praf de sare, faina, laptele batut, coaja rasa de lamaie si framanti pana cand obtii un aluat omogen si consistent.
- Infoliaza-l si pune-l la frigider o jumatate de ora.
- Dai forma dorita fursecurilor si le asezi in tava tapetata cu hartie de copt.
- Le dai in cuptorul incins 12-15 minute, pana ce devin crocante.
- Amesteci zaharul pudra cu sucul de lamaie si ungi fursecurile imediat ce le-ai scos din cuptor.
- Lasa-le 10-15 minute ca sa se usuce si asaza-le pe un platou.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu