skip to main |
skip to sidebar
Fursecuri cu migdale si merisoare
Iti trebuie:
- 300 g faina
- 200 g unt
- 3 plicuri zahar vanilat
- 100 g zahar
- 3 galbenusuri
- 100 g migdale macinate
- zahar pudra
- 40 g merisoare uscate
Pregatesti asa:
- Cu ajutorul unui mixer frecati untul cu zahar, zaharul vanilat si adaugati pe rand galbenusurile de ou.
- Amesteci faina cu migdalele macinate si le adaugati peste amestecul cu unt si ou continuand sa framantati in continuare.
- Pui si merisoarele tocate marunt, framantati, apoi impartiti aluatul in 3 suluri pe care le infasurati in folie si le dati 30 de minute la rece.
- Luati fiecare sul in parte, il taiati in rondele carora le dati forma de semiluna.
- Pregatiti o tava de cuptor pe care intindeti o hartie de copt.
- Asezati cornuletele in tava si le dati la cuptor pentru circa 15 minute.
- Cand sunt gata, le lasati sa se raceasca si le presarati cu zahar pudra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu