Fursecuri cu migdale si merisoare

Iti trebuie:

  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 100 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 100 g migdale macinate
  • zahar pudra
  • 40 g merisoare uscate
Pregatesti asa:
  1. Cu ajutorul unui mixer frecati untul cu zahar, zaharul vanilat si adaugati pe rand galbenusurile de ou.
  2. Amesteci faina cu migdalele macinate si le adaugati peste amestecul cu unt si ou continuand sa framantati in continuare.
  3. Pui si merisoarele tocate marunt, framantati, apoi impartiti aluatul in 3 suluri pe care le infasurati in folie si le dati 30 de minute la rece.
  4. Luati fiecare sul in parte, il taiati in rondele carora le dati forma de semiluna.
  5. Pregatiti o tava de cuptor pe care intindeti o hartie de copt.
  6. Asezati cornuletele in tava si le dati la cuptor pentru circa 15 minute.
  7. Cand sunt gata, le lasati sa se raceasca si le presarati cu zahar pudra.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes