- jumate kg cartofi,
- 1 ardei rosu sau pasta de ardei,
- o ceapa
- un morcov
- apa,
- sare,
- usturoi,
- faina,
- drojdie 45 gr,
- 2 oua,
- leustean,
- ulei.
- cascaval sau telemea
Mod de preparare:
Cartofi,morcovul,ardeiul ,ceapa se pun la fiert in apa.cand sunt fierte se scurg de apa,se mixeaza si apoi se adauga oul,drojdia,usturoiul,leustean tocat marunt ,sare dupa gust si faina cat sa devina un aluat elastic nelipicios.
lasam 15 min la odihna,apoi intindem foaie ,taiem dupa plac si punem la cuptor dupa ce razuim un pic de cascaval sau telemea.
lasam 15 min la odihna,apoi intindem foaie ,taiem dupa plac si punem la cuptor dupa ce razuim un pic de cascaval sau telemea.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu