Branza Pane

Indrediente:
  • branza inchegata – cas
  • telemea
  • cascaval
  • 2 oua
  • 6 linguri de faina
  • ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Mai intai taiem branza felii groase de aproximativ 1, 5 cm. In aceste imagini am folosit branza telemea.Batem ouale intr-o farfuri adanca si pregatim faina intr-o farfurie intinsa. Dam fiecare felie de branza prin faina – ou – faina, in aceasta ordine.Incingem uleiul in tigaie si prajim feliile de branza pane cateva minute, pana cand capata o culoare aurie. Daca vrem sa facem o cantitate mai mare de branza pane, este bine sa schimbam uleiul dupa fiecare runda de prajit..In interiorul crustei crocante formata din ou si faina vom descoperi branza, topita si delicioasa.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes