- 4 ouă
- 150g boabe de porumb din conservă
- 2 linguri de unt
- 3 fire de ceapă verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
1. Untul se pune la topit într-o tigaie. Boabele de porumb se scurg şi se prăjesc în untul încins timp de 2 minute.
2. Ouăle se separă. Albuşurile se bat spumă cu un pic de sare până capătă o consistenţă care-şi menţine forma.
3. Gălbenuşurile se freacă cu puţin piper proaspăt râşnit şi, cu o spatulă de silicon, se încorporeazăîn albuşuri, la fel şi boabele de porumb.
4. O formă termorezistentă se unge cu puţin unt. Se toarnă compoziţia de ouăşi se dă la cuptorul încins la 180° C timp de 15 minute, până ce omleta e umflatăşi aurie. Se serveşte caldă, cu ceapă verde tocată.
2. Ouăle se separă. Albuşurile se bat spumă cu un pic de sare până capătă o consistenţă care-şi menţine forma.
3. Gălbenuşurile se freacă cu puţin piper proaspăt râşnit şi, cu o spatulă de silicon, se încorporeazăîn albuşuri, la fel şi boabele de porumb.
4. O formă termorezistentă se unge cu puţin unt. Se toarnă compoziţia de ouăşi se dă la cuptorul încins la 180° C timp de 15 minute, până ce omleta e umflatăşi aurie. Se serveşte caldă, cu ceapă verde tocată.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu