Ingrediente Folosite:
- 8 felii de piept de pui
- cateva fire de tarhon verde
- 3 cepe
- 500 g ciuperci
- 150 ml ulei
- 5 linguri smantana
- sare
- piper
- sucul de la o lamaie
- Bati fileul de pui ca si atunci cand faci snitele.
- Toci tarhonul, ceapa si piciorusele ciupercilor marunt dupa care le calesti la foc mic, in 75 ml ulei.
- Intre timp, feliile de carne si ciupercile taiate felii le pui intr-o tava, adaugi piperul si sarea dupa gust, torni si restul de 75 ml ulei ramas si le adaugi la cuptor 25 de min.
- Compozitia calita anterior o amesteci cu smantana si zeama de lamaie.
- Pe o farfurie pui 3-4 linguri de sos, deasupra adaugi feliile de carne impreuna cu 2-3 ciuperci scoase din cuptor.
- Ornezi feliute de lamaie si frunze de tarhon.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu