O tarta poate fi desertul perfect in orice ocazie.
Ingrediente Tarta cu ananas
Ingrediente Tarta cu ananas
- 1 cutie conserva ananas
- 4 oua
- 50 g margarina
- 250 g faina
- 150 g zahar tos
- 50 ml lapte
- 1 plic praf de copt
- scortisoara
Mod preparare Tarta cu ananas
- Ouale se bat 2-3 minute presarate cu putina sare.
- Se pune zaharul, margarina si laptele, se mai bate 2-3 minute.
- Apoi se toarna faina in ploaie putin cate putin, adaugam si praful de copt alaturi de scortisoara.
- Amestecam bine bine cu ajutorul unui tel pana se incorporeaza faina.
- Luam forma, o ungem cu ulei si o tapam cu faina, apoi punem compozitia si dam la cuptorul (incalzit in prealabil) timp de 15 minute.
- Intre timp,desfacem conserva scoatem feliile de ananas pe care le scurgem de suc.
- Dupa ce trec cele 15 minute, scoatem tarta si punem feliile de ananas deasupra dupa care presaram zaharul tos care se va carameliza putin.
- O introducem la cuptor pentru inca 15-20 minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu