Ingrediente:
Pregatire: 1 ora si 50 minute
- 300 g carne de vitel
- 3 linguri faina
- 100 ml ulei
- 1 telina mica
- 1 fir de praz
- 4-5 rosii
- 1 dovlecel
- 1/2 varza
- 2 legaturi marar
- 100 g cascaval
- 50 ml vin alb
- piper
- sare.
- Speli bine carnea, o tai in felii, felii de aproximativ 1 cm grosime, pe care le dai prin faina si le inabusi in ulei si 150 ml apa, pana cand acestea se inmoaie.
- Intre timp, speli, cureti legumele.
- Tai telina in felii, gogosarii in fasii, varza fideluta, morcovii,dovlecelul, prazul si rosiile
- le taiati rondele groase, iar mararul tocat marunt.
- Scoti carnea pe o farfurie.
- Calesti intai telina si dovleceii in uleiul ramas apoi le scoti si calesti restul legumelor.
- La sfarsit pui vinul si lasi sa se inabuse inca 5 min.
- Apoi legumele calite le aranjezi intr-o tava inalta, peste acestea pui feliile de carne.
- Presari marar,sare piper, deasupra razi cascavalul si adaugi tava in cuptorul cald, pentru 15 min.
- Acest preparat se serveste cald.
Pregatire: 1 ora si 50 minute
0 Comments:
Trimiteți un comentariu