Vitel cu legume gratinate

Ingrediente:
  • 300 g carne de vitel
  • 3 linguri faina
  • 100 ml ulei
  • 1 telina mica
  • 1 fir de praz
  • 4-5 rosii
  • 1 dovlecel
  • 1/2 varza
  • 2 legaturi marar
  • 100 g cascaval
  • 50 ml vin alb
  • piper
  • sare.
Mod preparare:
  • Speli  bine carnea, o tai in felii, felii de aproximativ 1 cm grosime, pe care le dai prin faina si le inabusi in ulei si 150 ml apa, pana cand acestea se inmoaie.
  • Intre timp, speli, cureti legumele.
  • Tai telina in felii, gogosarii in fasii, varza fideluta, morcovii,dovlecelul, prazul si rosiile
  • le taiati rondele groase, iar mararul tocat marunt.
  • Scoti carnea pe o farfurie.
  • Calesti intai telina si dovleceii in uleiul ramas apoi le scoti si calesti restul legumelor.
  • La sfarsit pui vinul si lasi sa se inabuse inca 5 min.
  • Apoi legumele calite le aranjezi intr-o tava inalta, peste acestea pui feliile de carne.
  • Presari marar,sare piper, deasupra razi cascavalul si adaugi tava in cuptorul cald, pentru 15 min.
  • Acest preparat se serveste cald.
Portii: 2 portii
Pregatire: 1 ora si 50 minute

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes