Ingrediente:
- 4 oua
- 175 gzahar
- 50 g unt
- 200 ml smantana
- 350 g faina
- 1 praf de copt
- cateva linguri de gem de prune
- 1 pliculet de zahar vanilat
- coaja rasa de la 1/2 portocala.
- Intr-un bol, pui ouale, zaharul, zaharul vanilat si coaja de portocala.
- Mixezi bine bine, apoi adaugi pe rand, untul topit si racit, smantana si, la final, faina amestecata cu praful de copt.
- Se omogenizeaza compozitia si o repartizezi in formele de briose unse cu ulei sau cu unt si tapetate cu faina.
- Apoi in mijlocul fiecarei briose, pui o lingurita rasa de gem.
- Dai la cuptor cca 25 de min.
- Se pot glazura briosele cu ciocolata dupa ce sunt scoase de la cuptor.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu