skip to main |
skip to sidebar
Gogosele nebune
Ingrediente:
- 1 pahar de vin alb
- 1 lingura de unt
- 1 lingura de zahar
- 200 g faina
- 4 oua
- un praf de sare
- ulei pentru prajit
- zahar vanilat.
Mod Preparare:
- Se pune la fiert vinul cu untul.
- Dupa ce clocoteste, tragi vasul pe marginea aragazului si, totodata, adaugi faina bine cernuta, amestecand mereu pana se racoreste aluatul.
- Se adauga, pe rand, galbenusurile si zaharul.
- Apoi la urma, adaugi si albusurile si sarea, batute spuma.
- Se incinge bine uleiul intr-o tigaie si pui in el cate 1 lingurita din compozitie.
- Dupa ce se rumenesc gogosile, le scoti din tigaie cu o spumiera si, cand sunt toate gogosile gata, le presari cu zahar vanilat.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu