Gogosele nebune

Ingrediente:

  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingura de zahar
  • 200 g faina
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • zahar vanilat.
Mod Preparare:
  1. Se pune la fiert vinul cu untul.
  2. Dupa ce clocoteste, tragi vasul pe marginea aragazului si, totodata, adaugi faina bine cernuta, amestecand mereu pana se racoreste aluatul.
  3. Se adauga, pe rand, galbenusurile si zaharul.
  4. Apoi la urma, adaugi si albusurile si sarea, batute spuma.
  5. Se incinge bine uleiul intr-o tigaie si pui in el cate 1 lingurita din compozitie.
  6. Dupa ce se rumenesc gogosile, le scoti din tigaie cu o spumiera si, cand sunt toate gogosile gata, le presari cu zahar vanilat.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes