Chec cu ciocolata

Ingrediente:

  • 250 g zahar pudra
  • 4 linguri nuci macinata
  • 60 g ciocolata topita
  • 8 oua
  • 1 cana faina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
Pentru decor iti trebuie:
  • 200 g ciocolata
  • 5 linguri ulei
  • 200 g frisca
Mod Preparare:
  1. Se topeste ciocolata pe aburi, o lasi sa se raceasca, apoi adaugi, pe rand, zaharul, galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt, zaharul  vanilat, nuca macinata sau zdrobita marunt si, la final, incorporezi albusurile batute spuma, amestecand de jos in sus.
  2. Apoi torni compozitia in forme mici de chec unse si tapetate si le dai la cuptor pentru 40 de minute.
  3. Intre timp topesti ciocolata cu uleiul.
  4. Dupa ce miniche-curile sunt gata, le acoperi cu ciocolata si le decorezi cu frisca.
  5. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes