Chiftele condimentate din spanac cu iaurt mentolat

Ingrediente:

1 conservă de năut, clătit şi scurs
80g de spanac, tocat
1 ceapă, tocată grosier
1 căţel de usturoi, tocat
1 mână de coriandru, plus extra pentru decorat
1 linguriţă de chimion măcinat
1 linguriţă de coriandru măcinat
½ linguriţă pudră de chilli
3 linguri de făină
ulei de floarea-soarelui, pentru prăjit
4 linguri de iaurt
1 linguriţă sos de mentă

Mod de preparare:
1. Se mixează într-un robot de bucătărie năutul, spanacul, ceapa, usturoiul, coriandrul, condimentele, făina şi un vârf de linguriţă de sare. Se amestecă până se formează o pastă, care se modelează apoi în 20 de chiftele.
2. Se încing două linguri de ulei într-o tigaie nonaderentă şi se prăjesc chiftelele 3 minute pe fiecare parte până când sunt uşor rumene. Se amestecă iaurtul şi sosul de mentă într-un castron în care să poată fi înmuiate chiftelele.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes