Cosulete cu pancetta

Ingrediente:
  • 70g de pancetta, tăiată cuburi
  • 4 cepe verzi, tocate fin
  • 4 ouă bătute
  • 25g de parmezan, ras fin
  • 25g de unt topit
  • 3 foi de plăcintă, tăiate în pătrate cu latura de 8cm
Mod de preparare:
1. Se încinge cuptorul la 190° C/gaz 5. Se prăjeşte pancetta într-o tigaie nonaderentă până îşi lasă grăsimea. Se adaugă ceapa şi se prăjeşte până se înmoaie. Se lasă la răcit, apoi se pune într-un castron cu ouăle şi brânza. Se asezonează şi se amestecă bine.
2. Se ung cu unt două tăvi mici de brioşe cu câte 12 găuri. Se iau trei-patru bucăţi de aluat şi se aşază una peste alta, astfel încât să formeze o stea. Se ung cu unt şi se aşază într-o gaură de brioşă pentru a forma o cupă de aluat. Se repetă până se umplu toate găurile. Se împarte amestecul între ele şi se dau la cuptor 15-20 de minute până sunt rumene.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes