- 70g de pancetta, tăiată cuburi
- 4 cepe verzi, tocate fin
- 4 ouă bătute
- 25g de parmezan, ras fin
- 25g de unt topit
- 3 foi de plăcintă, tăiate în pătrate cu latura de 8cm
Mod de preparare:
1. Se încinge cuptorul la 190° C/gaz 5. Se prăjeşte pancetta într-o tigaie nonaderentă până îşi lasă grăsimea. Se adaugă ceapa şi se prăjeşte până se înmoaie. Se lasă la răcit, apoi se pune într-un castron cu ouăle şi brânza. Se asezonează şi se amestecă bine.
2. Se ung cu unt două tăvi mici de brioşe cu câte 12 găuri. Se iau trei-patru bucăţi de aluat şi se aşază una peste alta, astfel încât să formeze o stea. Se ung cu unt şi se aşază într-o gaură de brioşă pentru a forma o cupă de aluat. Se repetă până se umplu toate găurile. Se împarte amestecul între ele şi se dau la cuptor 15-20 de minute până sunt rumene.
2. Se ung cu unt două tăvi mici de brioşe cu câte 12 găuri. Se iau trei-patru bucăţi de aluat şi se aşază una peste alta, astfel încât să formeze o stea. Se ung cu unt şi se aşază într-o gaură de brioşă pentru a forma o cupă de aluat. Se repetă până se umplu toate găurile. Se împarte amestecul între ele şi se dau la cuptor 15-20 de minute până sunt rumene.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu