Ingrediente:
- 12 ciuperci champignon proaspete
- o pulpa de pui
- o ceapa
- 1/2 ardei verde gras
- 1 morcov
- o coada de appio
- 1 ou
- cascaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pulpa de pui gata fiarta, fara piele, am dezosat-o si am taiat-o marunt. La fel am procedat si cu morcovul gata fiert, tot din supa, ardeiul si coada de appio( coada de telina)-care au fost crude.
Ciupercile le-am spalat, le-am curatat, le-am scos coditele si le-am taiat marunt.
Apoi le-am tras in unt in wok si dupa ce s-au inmuiat, am adaugat ardeiul si appio, apoi, la final, celelalte legume gata fierte si carnea- am sarat si piperat dupa gust.
Oul batut bine l-am amestecat cu ingredientele racite, am mai pus si vreo doua linguri de smantana, apoi am umplut palarioarele ciupercutelor.Nu mi-am imaginat ca umplutura o sa-mi ajunga la fix, dar recunosc ca am indesat bine de tot palariutele.
In tava de yena am turnat putin ulei de masline, apoi inca putin peste fiecare palarioara.
Le-am lasat la cuptor vreo 15 minute, apoi am asezat peste fiecare palarioara doua felii de cascaval in forma de cruce si le-am mai lasat 10 minute.
Ciupercile le-am spalat, le-am curatat, le-am scos coditele si le-am taiat marunt.
Apoi le-am tras in unt in wok si dupa ce s-au inmuiat, am adaugat ardeiul si appio, apoi, la final, celelalte legume gata fierte si carnea- am sarat si piperat dupa gust.
Oul batut bine l-am amestecat cu ingredientele racite, am mai pus si vreo doua linguri de smantana, apoi am umplut palarioarele ciupercutelor.Nu mi-am imaginat ca umplutura o sa-mi ajunga la fix, dar recunosc ca am indesat bine de tot palariutele.
In tava de yena am turnat putin ulei de masline, apoi inca putin peste fiecare palarioara.
Le-am lasat la cuptor vreo 15 minute, apoi am asezat peste fiecare palarioara doua felii de cascaval in forma de cruce si le-am mai lasat 10 minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu