- 1/4 ceaşcă cu oţet de mere
- 1 lingură cu sos de soia
- 1/2 ceaşcă cu suc de portocale
- 1/2 ceapă, tocată mărunt
- 1 liguriţă cu rozmarin uscat
- 1 linguriţă cu salvie
- 2 linguriţe cu sare
- 1 căţel de usturoi mare, zdrobit
- 1/2 ceaşcă cu sos pentru grătar
- 4 cotlete de porc
Preparare:
Amestecă într-un vas oţetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul şi sosul pentru grătar. Pune carnea într-o pungă de plastic, adaugă sosul obţinut şi sigilează. Lasă-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul nopţii.
Scoate sosul din pungă şi pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute.
Carnea se găteşte pe grătar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obţinut.
Scoate sosul din pungă şi pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute.
Carnea se găteşte pe grătar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obţinut.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu