Crema de zahar ars

Iti trebuie:

  • 1 l lapte
  • 200 g zahar pudra
  • 1 praf zahar vani lat
  • 1 lingurita amidon sau faina
  • 4 oua
  • 100 g zahar tos
Pregatesti asa: 
  1. Trebuie sa folosesti oua proaspete, pe care le spargi intr-un castron.
  2. Amesteci mereu cu telul si adaugi pe rand zaharul, zaharul vanilat, amidonul si laptele rece.
  3. Intr-o cratita, arzi cele 100 g de zahar tos si, dupa 10 minute, torni compozitia pregatita mai sus.
  4. Asezi cratita intr-un vas cu apa si le dai la cuptor.
  5. Cand crema este gata, o rastorni pe farfuria de servit impreuna cu sosul format.
  6. Servesti crema de zahar ars rece.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes