Terina de fructe de padure

Pentru umplutura iti trebuie:

  • 200 g zmeura
  • 200 g mure
  • 100 g coacaze
  • 1 pumn de stafide
  • 1 pumn de afine
Pentru gelatina de vin rosu iti trebuie:
  • 300 ml vin rosu
  • 2 batoane de scortisoara
  • coaja de la o portocala
  • 2 linguri cu zahar
  • 1 plic cu gelatina.
Pregatesti asa:
  1. Pune vinul la fiert cu scortisoara, coaja de portocala si zaharul, la spuma cand se formeaza.
  2. Cand a fiert, stinge focul si lasa sa se racoreasca.
  3. Scoate scortisoara si cojile de portocala din vinul fiert.
  4. Adauga gelatina inmuiata in apa rece, dar numai dupa ce vinul ajunge la temperatura camerei.
  5. Amesteca bine.
  6. Asaza fructele in forma, toarna peste ele vinul fiert cu gelatina si da la frigider cam o jumatate de ora ca sa se inchege.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes