Ingrediente:
- 1 pachet de gelatină
- 450ml suc de mere sau de căpşuni
- 15-18 de căpşuni foarte coapte
- frişcă pentru decorflori de zahăr pentru decor (opţional)
Mod de preparare:
1. Roagă un adult sa pună şase linguri de apă fiartă într-o cană. Presară gelatina, apoi amestecă cu grijă cu telul până când se dizolvă.
2. Toarnă sucul deasupra şi amestecă cu telul, asigură-te că este totul bine amestecat.
3. Curăţă frunzuliţele de la căpşuni. Foloseşte un cuţit ca să le tai în felii.
4. Aşază felii de căpşuni în fiecare pahar, mai păstrează câteva pentru decor. Paharele ar trebui să fie pline de căpşuni, dar cu spaţii mari între felii.
5. Toarnă sucul în pahare, aproape până sus. Aşază-le pe o tavă sau pe o farfurie, la frigider, ca să se lege. Au nevoie de aproximativ patru ore ca să se lege.
6. După ce s-au legat jeleurile, decorează-le cu frişcă şi felii de căpşuni.
2. Toarnă sucul deasupra şi amestecă cu telul, asigură-te că este totul bine amestecat.
3. Curăţă frunzuliţele de la căpşuni. Foloseşte un cuţit ca să le tai în felii.
4. Aşază felii de căpşuni în fiecare pahar, mai păstrează câteva pentru decor. Paharele ar trebui să fie pline de căpşuni, dar cu spaţii mari între felii.
5. Toarnă sucul în pahare, aproape până sus. Aşază-le pe o tavă sau pe o farfurie, la frigider, ca să se lege. Au nevoie de aproximativ patru ore ca să se lege.
6. După ce s-au legat jeleurile, decorează-le cu frişcă şi felii de căpşuni.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu