- 4 portocale
- 12 curmale moi, curăţate de sâmburi, tăiate felii pe lungime
- frunzele de la 1 legătură mică de mentă, tocate fin, plus câteva păstrate întregi
- 1 lingură sirop de trandafiri sau apă de trandafiri
Mod de preparare:
1. Se curăţă portocalele şi se desfac în felii, îndepărtându-se membrana albă. Se pun într-un castron împreună cu sucurile lăsate, apoi se adaugă curmalele, menta tocată şi siropul de trandafiri. Se amestecă uşor. Se împarte în patru boluri pentru desert, se presară frunzele de mentă întregi şi se serveşte.
2. V.N. per porţie: 222 kilocalorii, 4g proteine, 1g grăsimi, 0g grăsimi saturate, 54g carbohidraţi, 5g fibre, 54g zahăr, 0,04g sare
2. V.N. per porţie: 222 kilocalorii, 4g proteine, 1g grăsimi, 0g grăsimi saturate, 54g carbohidraţi, 5g fibre, 54g zahăr, 0,04g sare
0 Comments:
Trimiteți un comentariu