- 1 kg conopida
- 600 g rosii
- 2 cepe
- 500 g carne tocata de pui
- nucsoara
- 1250 g cascaval
- 2 linguri pesmet
- 40 g unt
- sare
- piper
- frunze de patrunjel
- 1 ou
Mod de preparare:
Conopida spalata o desfaci buchetele si le pui la fiert in apa cu sare pentru 10 minute.
Rosiile oparite le cureti de coaja si le tai rondele, apoi le cureti de seminte, atat cat se poate.
Amesteci carnea cu frunzele de patrunjel tocat, oul, pesmetul, sarea si piperul dupa gust, putina nucsoara si ceapa tocata fin.
Ungi un vas termorezistent cu margarina, asezi prima data carnea, apoi un strat de rosii, apoi conopida bine scursa.
Deasupra razi cascavalul si dai vasul la cuptorul preincalzit la 200 grade.
Rosiile oparite le cureti de coaja si le tai rondele, apoi le cureti de seminte, atat cat se poate.
Amesteci carnea cu frunzele de patrunjel tocat, oul, pesmetul, sarea si piperul dupa gust, putina nucsoara si ceapa tocata fin.
Ungi un vas termorezistent cu margarina, asezi prima data carnea, apoi un strat de rosii, apoi conopida bine scursa.
Deasupra razi cascavalul si dai vasul la cuptorul preincalzit la 200 grade.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu