- 1/2 kg piept de porc
- 2 morcovi
- 1/2 telina
- 2 cepe
- 2 cartofi
- 2 bulion
- 1/2 l zeama de varza
- sare si piper (dupa gust)
- un ou
- o legatura patrunjel.
Modul de Preparare Pentru Ciorba De Porc:
Se pune carnea la foc in apa cu sare. Se lasa sa dea un clocot si apoi se arunca apa si spala carnea cu apa rece. Se pune din nou la fiert in 4 l de apa rece si se lasa 40-45 de minute. Se curata morcovii, telina si ceapa si toaca-le marunt. Se curata si spala cartofii si apoi se taie in cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, pun toate legumele, pasta de rosii si potriveste de gust cu sare. Dupa ce legumele au fiert, se adauga zeama de varza. Se bate un ou cu putina sare si se pune in ciorba si se amesteca.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu