- 800 g cartofi
- 400 g morcovi
- 400 g telina (tulpini)
- 4 linguri ulei de masline
- sare si piper (dupa gust)
- 1 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
- 1/2 l suc de rosii
- 4 felii paine (toast)
- 40 g unt
- 1 catel de usturoi
- sos iute (Tabasco)
Modul de Preparare Pentru Supa De Rosii:
Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Morcovii si telina, spalate si curatate, se taie marunt.
Se calesc toate legumele in uleiul incins, se sareaza, se pipereaza, se sting cu zeama de zarzavat si suc de rosii si se lasa sa fiarba incet circa 15 minute.
Painea taiata cubulete se prajeste in untul incins si cand s-a rumenit, se adauga usturoiul presat.
Se condimenteaza supa cu sare, piper si sos iute (Tabasco) si se serveste cu painea prajita.
Se calesc toate legumele in uleiul incins, se sareaza, se pipereaza, se sting cu zeama de zarzavat si suc de rosii si se lasa sa fiarba incet circa 15 minute.
Painea taiata cubulete se prajeste in untul incins si cand s-a rumenit, se adauga usturoiul presat.
Se condimenteaza supa cu sare, piper si sos iute (Tabasco) si se serveste cu painea prajita.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu