- 1 conopida
- 2 carnaciori uscati
- 3 carotif
- 1 ceapa mare
- 1 cescuta cu boabe de porumb
- 1 lingura faina
- 350 g smantana
- 1 galbenus
- sare
- piper
Mod de preparare:
Desfaci conopida in buchetele si o pui la fiert in apa cu sare.
Separat, fierbi cartofii curatati si taiati cubulete.
Scurgi legumele si le zdrobesti.
Nu arunci zeama.
Calesti ceapa, iar cand devine sticloasa, incorporezi faina.
Adaugi piureul de legume si subtiezi supa cu zeama de legume, cam 1 litru, fn functie de cat de groasa vrei sa fie.
Pui boabele de porumb, sare si mai lasi sa dea in cateva clocote.
La final dregi supa cu smantana batuta cu galbenusurile.
Servesti supa cu carnaciori taiati felii si rumeniti in putin ulei.
Separat, fierbi cartofii curatati si taiati cubulete.
Scurgi legumele si le zdrobesti.
Nu arunci zeama.
Calesti ceapa, iar cand devine sticloasa, incorporezi faina.
Adaugi piureul de legume si subtiezi supa cu zeama de legume, cam 1 litru, fn functie de cat de groasa vrei sa fie.
Pui boabele de porumb, sare si mai lasi sa dea in cateva clocote.
La final dregi supa cu smantana batuta cu galbenusurile.
Servesti supa cu carnaciori taiati felii si rumeniti in putin ulei.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu