- 1/2 kg cartofi ( nici prea mari, nici foarte mici )
- 1 morcov
- 300 g muschi de vita afumat
- 1 ceapa
- 3 linguri pasta de rosii sau bulion
- cateva fire de marar
- 2 – 3 foi de dafin
- ulei
- sare si piper negru macinat
Mod de preparare:
1. Se curata si se spala cu apa rece toate legumele. Ceapa se taie cat mai marunt, morcovul rondele, iar cartofii pe lungimea lor in 4.
2. Se pune ceapa la calit si apoi morcovul ( nu mai mult de 5 minute ).
3. Muschiul de vita se taie in bucati egale si se pune la fiert timp de jumatate de ora in oala sub presiune.
4. Dupa acest interval, transferam toate ingredientele intr-o cratita. Se completeaza cu pasta de rosii si foile de dafin.
5. Se baga la cuptor fara capac si se lasa pana se formeaza sosul.
6. Ultimul pas consta in condimentare si adaugare a mararului.
2. Se pune ceapa la calit si apoi morcovul ( nu mai mult de 5 minute ).
3. Muschiul de vita se taie in bucati egale si se pune la fiert timp de jumatate de ora in oala sub presiune.
4. Dupa acest interval, transferam toate ingredientele intr-o cratita. Se completeaza cu pasta de rosii si foile de dafin.
5. Se baga la cuptor fara capac si se lasa pana se formeaza sosul.
6. Ultimul pas consta in condimentare si adaugare a mararului.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu