- 1 kg carne pui
- 1 morcov
- 2 cepe
- 1 lingura faina
- 1 pahar smantana
- sare si piper(dupa gust)
- dafin
- patrunjel
Modul de Preparare Pentru Ciulama de Pui:
Carnea de pui se rumeneste in putin ulei, dupa care se stinge cu apa sau supa de pui si se lasa la fiert impreuna cu o frunza de dafin.
Intre timp, intr-o alta tigaie, se caleste ceapa si morcovul ras – cand au prins culoare se adauga faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui.
Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui pentru a se evita cocoloasele.
Ciulamaua de Pui se serveste fierbinte, cu mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.
Intre timp, intr-o alta tigaie, se caleste ceapa si morcovul ras – cand au prins culoare se adauga faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui.
Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui pentru a se evita cocoloasele.
Ciulamaua de Pui se serveste fierbinte, cu mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu