Ingrediente:
- 1 kg aripioare de pui
- 3 morcovi
- 2 cepe
- 2 ardei
- 1/2 telina
- 1 ardei iute
- patrunjel
- sare
- vegeta
- piper
- 50 ml ulei
Mod de preparare:
Aripioarele cu zaft sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne mai intai se spala aripioarele bine.
Se curata si se rad morcovii si telina, ceapa si ardeii se taie marunt.
Se curata si se rad morcovii si telina, ceapa si ardeii se taie marunt.
Se pune uleiul intr-o cratita, se lasa sa se incalzeasca si se adauga aripioarele, se lasa sa se prajeasca putin apoi se pun legumele, se mai lasa 5 minute si se adauga 500 ml apa calda. Se condimenteaza dupa gust si se lasa sa fiarbainca 20 de minute. La sfarsit se pune patrunjel.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu