- 1 morcov mare sau 2 mai mici
- 1 cartof mare sau 2 mai mici
- 2 linguri de unt, topit
- 1 felie de şuncă fiartă
- 3 fileuri piept de pui
- 3 linguri de mazăre congelată, decongelată
- 4 linguri de smântână pentru gătit
Mod de preparare:
1. Roagă un adult să fiarbă morcovii şi cartofii întregi timp de 5 minute, apoi aşază-i într-un bol cu apă rece. După ce se răcesc, curăţă-i de coajă.
2. Rade morcovii şi cartofii.
3. Aşază morcovii şi cartofii raşi într-un bol mare, adaugă untul topit şi amestecă totul bine.
4. Taie şunca în bucăţi mici cu foarfeca sau cu un cuţit mic, apoi taie şi puiul în bucăţi.
5. Aşază puiul şi şunca în forma de plăcintă laolaltă cu mazărea şi smântâna şi amestecă totul bine.
6. Aşază cu lingura compoziţia cu morcovi deasupra şi roagă un adult să dea plăcinta la cuptor 50 de minute, până când se face puiul.
2. Rade morcovii şi cartofii.
3. Aşază morcovii şi cartofii raşi într-un bol mare, adaugă untul topit şi amestecă totul bine.
4. Taie şunca în bucăţi mici cu foarfeca sau cu un cuţit mic, apoi taie şi puiul în bucăţi.
5. Aşază puiul şi şunca în forma de plăcintă laolaltă cu mazărea şi smântâna şi amestecă totul bine.
6. Aşază cu lingura compoziţia cu morcovi deasupra şi roagă un adult să dea plăcinta la cuptor 50 de minute, până când se face puiul.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu