- -4-5 felii de piept de pui
- -300-400 gr. de ciuperci champignon
- -jumatate de ceapa
- 100-150 ml. de vin alb
- -2 lingurite de unt
- 300-400 de gr. de smantana
Modul de Preparare Pentru Pui cu Smantana:
Se pune o lingurita de unt in tigaie, taiem ceapa marunt si o adaugam peste untul topit.
Dupa ce ceapa sa calit putin adaugam pieptul de pui care ulterior a fost taiat felii, lasam pieptul de pui sa se rumeneasca pe amandoua partile (de preferat la foc mediu).
Se pune o lingurita de unt in tigaie, taiem ceapa marunt si o adaugam peste untul topit.
Dupa ce ceapa sa calit putin adaugam pieptul de pui care ulterior a fost taiat felii, lasam pieptul de pui sa se rumeneasca pe amandoua partile (de preferat la foc mediu).
Dupa ce feliile din pieptul de pui sunt indeajuns de rumenite, le scoatem din tigaie si le punem intr-un castron peste care punem o farfurie ca sa se mentina calde. In tigaie, peste sosul care a ramas se pune vinul alb (de preferinta sec) pe care il mai lasam cca. 4-5 min. la fiert.
Apoi se adauga smantana si ciupercile scurse si se amesteca bine pentru a nu se printe pe tigaie .
Se adauga si pieptul de pui si se mai lasa citeva minute.
Pieptul de Pui cu Smantana se serveste cu mamaliguta calda.
Se adauga si pieptul de pui si se mai lasa citeva minute.
Pieptul de Pui cu Smantana se serveste cu mamaliguta calda.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu