Cornulete cu mere

Ingrediente:
Aluatul:
  • 70 g unt
  • 100 g brinza de vaci
  • 120 g faina
  • coaja de lamiie
Umplutura:
  • 1 mar
  • citiva stropi zeama lamiie
  • 3 linguri stafide
  • scortisoara
  • 3 linguri miere
  • 30 g nuci macinate
Mod de preparare:
Ingredientele pentru aluat se amesteca repede. Se impacheteaza rezultatul in folie si se da la frigider cel putin 3 ore. Pentru umplutura se pun merele curatate impreuna cu restul ingredientelor in robot si se mixeaza pina se obtine o pasta. Se intinde foaie subtire (2 mm) si se taie triunghiuri care se umplu cu amestecul de mai sus. Se dau a cuptor la 180 gr C pana se rumenesc. Eu le-am pudrat cu zahar dar pot fi si unse, inainte de a le coace, cu ou amestecat cu lapte, in acest caz puteti renunta la zahar.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes