Pui la cuptor umplut cu ficatei

Ingrediente:
  • 1 pui intreg
  • 500 g ficatei de pasare
  • 200 g kaizer
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc sau magheran
 Preparare:
Se spala bine puiul, se parleste pe flacara ca sa capete o culoare frumoasa si se spala bine inca o data. Se spala bine si ficateii iar kaizerul se taie felii subtiri.
e presara apoi in interiorul puiului sare, piper si oregano dupa gust, se umple cu ficateii si feliutele de kaizer. Se prinde intr-un capat si in altul cu scobitori, se pune intr-o punga speciala de copt pentru carne si de aseaza in tava.
De jur imprejurul pungii se aseaza ficateii si feliile de kaizer ramase si se da totul la cuptor.
Cand e gata, se scoate puiul din punga si se aduce la masa pe un pat de varza fin tocata.


0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes