- 300g penne din grâu integral
- 250g boabe de soia congelate
- 250g fasole verde, curăţate şi tăiate în jumătate
- 1 linguriţă ulei de susan
- 1 lingură sos de soia
- 1 rădăcină mică de ghimbir proaspăt, rasă
- zeama unui lime
- 50g muguri de lucernă
- 2 morcovi, raşi
- 1 legătură mică de coriandru, tăiat mărunt
Mod de preparare:
1. Se fierb pastele, adăugând boabele de soia şi fasolea verde cu 3 minute înainte de expirarea timpului de fierbere. Apoi se scurg, se pun într-o strecurătoare şi se răcesc sub jetul de apă rece.
2. Se amestecă uleiul, sosul de soia, ghimbirul şi zeama de lime într-un bol mare, apoi se adaugă pastele, fasolea şi boabele de soia, mugurii de lucernă, morcovii şi coriandrul. Se amestecă bine şi se serveşte.
2. Se amestecă uleiul, sosul de soia, ghimbirul şi zeama de lime într-un bol mare, apoi se adaugă pastele, fasolea şi boabele de soia, mugurii de lucernă, morcovii şi coriandrul. Se amestecă bine şi se serveşte.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu