Salau cu sos de maioneza si cartofi

Ingrediente:
  • 1 kg salau
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 cartofi mai mari
Pentru sosul de maioneza:
  • 2 oua
  • 100 g ulei
  • 100 g smantana
Mod de preparare:
Salau cu sos de maioneza si cartofi este o reteta cu peste foarte simplu de realizat. Se curata salaul si legumele. Se pune intr-o oala 1 l de apa la fiert, se adauga ceapa si morcovul, sare. Dupa ce au fiert legumele, se scot si se adauga pestele. Se fierbe 5 minute apoi se scoate pe un platou. Se pun cartofii taiati cubulete si se fierb.
Se face o maioneza dintr-un ou crud si unul fiert. Se adauga smantana amestecand usor si putina supa din oala pana se subtiaza compozitia.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes