- 1,5 kg macrou
- 30 g ulei
- boia de ardei dulce
- 1 bucata ardei iute
- 1 fir de cimbru
Mod de preparare:
Saramura de macrou cu mamaliguta este foarte gustoasa. Saramura de macrou o puteti face si cu mai mult timp inainte, dar mamaliga inainte de a servi masa. Pestele se decongeleaza, se curata, se taie capul si coada si se spala in mai multe ape. Se sterge cu un prosop, se portioneaza, se condimenteaza, se ung cu ulei si se frig pe gratar pe ambele parti.
Se amesteca 30 g sare cu 1,5 l apa fierbinte, se adauga boiaua de ardei,i ardeiul iute taiat feliute si cimbrul. Se toarna acest sos peste macrou.
Se amesteca 30 g sare cu 1,5 l apa fierbinte, se adauga boiaua de ardei,i ardeiul iute taiat feliute si cimbrul. Se toarna acest sos peste macrou.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu