Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 300 g carnati mici
- 2 ardei
- 1 dovlecel
- 1 vanata
- 3 rosii
- 4-5 ciuperci
- 1 ceapa
- 2 gogosari
- sare
- piper
- ulei
- cimbru
- mustar
- maghiran
- vin alb
- tepuse speciale
Mod de preparare:
Tai pieptul de pui felii, apoi le bati cu ciocanul de snitele pana se subtiaza.
Cureti ardeii si ceapa de foi si speli bine vanata, dovlecelul, rosiile si felii sau rondele, dupa cum iti place.
Ungi feliile de pui locare o ciuperca, fasii de ardei sau un camat, dupa cum iti place.
Rulezi si le pui pe tepuse.
Pui apoi alternativ rondele de vinete, felii de rosii, bucati de ardei si carnati.
Dupa ce ai facut toate frigaruile, le asezi intr-o tava de aragaz, le stropesti cu ulei, vin alb, presari sare si condimente dupa gust si le dai la cuptor pentru 30-35 de minute.
Cureti ardeii si ceapa de foi si speli bine vanata, dovlecelul, rosiile si felii sau rondele, dupa cum iti place.
Ungi feliile de pui locare o ciuperca, fasii de ardei sau un camat, dupa cum iti place.
Rulezi si le pui pe tepuse.
Pui apoi alternativ rondele de vinete, felii de rosii, bucati de ardei si carnati.
Dupa ce ai facut toate frigaruile, le asezi intr-o tava de aragaz, le stropesti cu ulei, vin alb, presari sare si condimente dupa gust si le dai la cuptor pentru 30-35 de minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu