- 3 bucati mari de carne de porc
- 2 linguri cu unt
- 1 lingura cu ulei
- 1-2 linguri cu faina
- 1 1/2 ceasca cu supa de carne
- 150 ml de smantana
- 1 lingura cu mirodenii pentru friptura
- sare si piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Presara sare si piper peste bucatile de carne.
2. Incinge untul si uleiul intr-o tigaie, adauga carnea si caleste-o, apoi pune-o deoparte.
3. Adauga faina in tigaie si apoi supa de carne, amestecand continuu, pentru a nu se lipi.
4. Presara si mirodeniile pentru friptura in tigaie, iar apoi smantana, amestecand pana se formeaza un sos consistent. Se serveste fierbinte peste friptura calda, alaturi de piure de cartofi.
2. Incinge untul si uleiul intr-o tigaie, adauga carnea si caleste-o, apoi pune-o deoparte.
3. Adauga faina in tigaie si apoi supa de carne, amestecand continuu, pentru a nu se lipi.
4. Presara si mirodeniile pentru friptura in tigaie, iar apoi smantana, amestecand pana se formeaza un sos consistent. Se serveste fierbinte peste friptura calda, alaturi de piure de cartofi.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu