Friptura picanta cu sos de smantana

Ingrediente :
  • 3 bucati mari de carne de porc
  • 2 linguri cu unt
  • 1 lingura cu ulei
  • 1-2 linguri cu faina
  • 1 1/2 ceasca cu supa de carne
  • 150 ml de smantana
  • 1 lingura cu mirodenii pentru friptura
  • sare si piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Presara sare si piper peste bucatile de carne.
2. Incinge untul si uleiul intr-o tigaie, adauga carnea si caleste-o, apoi pune-o deoparte.
3. Adauga faina in tigaie si apoi supa de carne, amestecand continuu, pentru a nu se lipi.
4. Presara si mirodeniile pentru friptura in tigaie, iar apoi smantana, amestecand pana se formeaza un sos consistent. Se serveste fierbinte peste friptura calda, alaturi de piure de cartofi.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes