- jumatate piept de pui
- 2 cepe
- 2 morcovi
- o mana de fasole pastai
- 2 radacini patrunjel
- 1 ardeii gras
- marar, patrunjel
- sare, piper dupa gust
- 250 ml bors
- 4 linguri cu varf de faina
- 1 lingura gris
- 1 lingura ulei
- 1 lingura pasta tomate
Mod de preparare:
Bors de perisoare de pui este o reteta delicioasa si foarte simpla.
Legumele se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la calit intr-o lingura de ulei (in afara de pastai).
Se amesteca bine si dupa 2-3 minute se adauga apa cat sa le acopere si se lasa la fiert.
Intre timp, pieptul se spala, se toaca marunt , se amesteca cu 3 linguri faina, sare, piper, grisul, marar si patrunjel tocat.
Aceasta operatiune dureaza cam 20 minute cu tot cu tocat pieptul, timp in care legumele fierb, si puteti adauga fasolea pastai taiata mai marunt, plus sare si putin piper dupa gust, si completati cu apa. Dupa 10 minute incepeti sa formati perisoarele, le dati prin faina si le puneti in oala. Mai trebuie sa fiarba cam 10 minute, adaugati borsul, pasta de tomate, mai lasati 5 minute pe foc si stingeti. La sfarsit puneti patrunjel tocat fie in oala, fie in farfurie.
Intre timp, pieptul se spala, se toaca marunt , se amesteca cu 3 linguri faina, sare, piper, grisul, marar si patrunjel tocat.
Aceasta operatiune dureaza cam 20 minute cu tot cu tocat pieptul, timp in care legumele fierb, si puteti adauga fasolea pastai taiata mai marunt, plus sare si putin piper dupa gust, si completati cu apa. Dupa 10 minute incepeti sa formati perisoarele, le dati prin faina si le puneti in oala. Mai trebuie sa fiarba cam 10 minute, adaugati borsul, pasta de tomate, mai lasati 5 minute pe foc si stingeti. La sfarsit puneti patrunjel tocat fie in oala, fie in farfurie.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu