- 60 gr unt
- 40 gr faina
- 500 ml supa de pui
- 250 ml lapte
- 1 piept de pui taiat marunt
- 250 ml smantana dulce
- 1 tulpina de telina taiata marunt
- patrunjel
- ptr ornat
Mod de preparare:
Pentru supa crema de pui se topeste untul si se adauga faina. Amesteca 2 minute sau pana faina devine aurie.
Se ia de pe foc si se adauga turnand usor supa de pui. Se amesteca pana devine ca o crema.
Se pune inapoi pe foc si se amesteca pana incepe sa fiarba si se ingroasa.
Adauga pieptul de pui, laptele, smantana dulce si telina. Se mai tine pe foc 5 minute sau pana cand e facut pieptul de pui.
Se condimenteaza si se adauga patrunjel.
Se ia de pe foc si se adauga turnand usor supa de pui. Se amesteca pana devine ca o crema.
Se pune inapoi pe foc si se amesteca pana incepe sa fiarba si se ingroasa.
Adauga pieptul de pui, laptele, smantana dulce si telina. Se mai tine pe foc 5 minute sau pana cand e facut pieptul de pui.
Se condimenteaza si se adauga patrunjel.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu