- 1 fir de praz
- 1 ceapa mica
- 7 cartofi mici
- 750 ml-1 litru de apa
- un cub de supa concentrata
- 1 lingura de curry Kotanyi
- 1 frunza de dafin
- 1 lingura ulei
Mod de preparare:
Supa de praz cu curry este o ciorba de legume delicioasa si sanatoasa. Se curata prazul, ceapa si cartofii.
Se taie prazul in rondele,ceapa in cubulete si cartofii in cuburi.
Se pune uleiul intr-o oala si cand e fierbinte se adauga prazul si ceapa.
Cand au inceput sa devina maronii,se adauga curry,cartofii si frunza de dafin.
Se adauga apa si cubul si se lasa sa fiarba.
Cand s-au inmuiat toate legumele se ia de pe foc si se scoate frunza de dafin.
Se poate face si supa crema cu un blender vertical.
Se taie prazul in rondele,ceapa in cubulete si cartofii in cuburi.
Se pune uleiul intr-o oala si cand e fierbinte se adauga prazul si ceapa.
Cand au inceput sa devina maronii,se adauga curry,cartofii si frunza de dafin.
Se adauga apa si cubul si se lasa sa fiarba.
Cand s-au inmuiat toate legumele se ia de pe foc si se scoate frunza de dafin.
Se poate face si supa crema cu un blender vertical.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu